Zwembad Onderhoud

Als zon begint te schijnen en de tempraturen stijgen dan weten we vaak dat de zomerdagen weer beginnen. Dan is het weer tijd om het zwembad op te zetten of het afdekzeil van uw zwembad te halen. Dan kunt u weer genieten van een heerlijke zwembad duik in uw eigen tuin! Nu dit weer kan moet u er wel weer rekening mee houden dat u ook zwembad onderhoud moet doen. Zwembad onderhoud is goed voor het behoud van het zwembad zelf en voor uw eigenzwemplezier en dat van andere. Er is niks meer frustrerend dan zwemmen in vies zwemwater, waar ook een nare geur aan zit. Door goed zwembad onderhoud te doen kunt u de hele zomer genieten van helder en schoon zwemwater. Er zijn verschillende manier om het zwembad te onderhouden, zoals gebruik te maken van een Intex stofzuiger. Als u meer vragen heeft over zwembad onderhoud kunt u altijd contact met ons opnemen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Intex Auto Zwembadreiniger
    Speciale prijs € 66,95 Normale prijs € 99,00
  2. Deluxe Skimmer
    Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 24,95
  3. 6-Delige Zwembad Onderhoudsset
    Speciale prijs € 22,95 Normale prijs € 33,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwembad onderhoud

Als de zon begint te schijnen en de tempraturen stijgen dan weten we vaak dat de zomerdagen weer beginnen. Dan is het weer tijd om het zwembad op te zetten of het afdekzeil van uw zwembad te halen. U kunt weer genieten van een heerlijke zwembad duik in uw eigen tuin! Nu dit weer kan moet u er wel weer rekening mee houden dat u ook zwembad onderhoud zal moeten doen. Zwembad onderhoud is goed voor het behoud van het zwembad en voor uw eigen zwemplezier en dat van anderen. Er is niks meer frustrerend dan zwemmen in vies zwemwater waar een nare geur aan zit. Door goed zwembad onderhoud te doen kunt u de hele zomer genieten van helder en schoon zwemwater. Er zijn verschillende manier om het zwembad te onderhouden, zoals gebruik te maken van een Intex stofzuiger. Als u meer vragen heeft over zwembad onderhoud kunt u altijd contact met ons opnemen.

Intex stofzuiger

Zwembad onderhoud begint vaak bij de bodem en de wanden van het zwembad. Kalk en vuil gaan vaak op deze plaatsen zitten. U kan kalk en vuil op verschillende manieren verwijderen. Dit kan handmatig, semi automatische of geheel automatisch. Zo kunt u ook gebruik maken van een Intex stofzuiger. De Intex stofzuiger verwijdert insecten, bladeren en zand van uw zwembadbodem. De Intex stofzuiger doet dit geheel automatisch en werkt op de druk van de zwembadpomp. Het apparaat wordt geleverd met een 7,32 meter lange slang die u aan de Intex stofzuiger monteert. De andere kant van de slang monteert u aan de uitlaat van het zwembad waar het schone water van de pomp terug het zwembad instroomt. Een Intex stofzuiger veranderd ook zelf van richting, u hoeft er dus niet bij te blijven staan.

Zwembad stofzuiger

Voor plekken die moeilijk te bereiken zijn in uw zwembad zijn zwembad stofzuigers ideaal. De zwembad stofzuigers komen beter op hoeken en plekken, waar u zelf niet echt aankomt. Zwembad stofzuigers zijn zelfs zo krachtig dat ze gebruikt worden om openbare zwembaden en spa’s te reinigen. Er zijn meerdere uitvoeringen van zwembad stofzuigers beschikbaar. Zo is de zwembad stofzuiger te verkrijgen met een batterij of accu. Zwembad stofzuigers met herlaadbare accu’s zijn vaak de krachtigste modellen.

Zwembad onderhoudsset

Om uw zwembad zo goed mogelijk schoon te houden is een zwembad onderhoudsset van groot belang. Het water van uw zwembad zal snel vies worden en dat is iets wat we uiteraard niet willen. Om uw zwembad zo goed mogelijk te onderhouden kunt u ook gebruik maken van een zwembad onderhoudset. De zwembad onderhoudssets zijn spullen, zoals diepte schepnetten, verzwaarde bodemzuigers, wandborstels, chloor, PH en alkaliteit testers van Kokido.

Onderhoud zwembad

Zwembad onderhoud is dus uitermate belangrijk om schoon en helder water te behouden. Het is niet alleen belangrijk voor de levensduur van het zwembad, maar ook voor uw eigen gezondheid. Met een zwembad stofzuiger en een zwembad onderhoudsset kunt u uw zwembad goed schoon houden voor de heerlijke zomerdagen.