Intex Easy Set Zwembaden

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Intex Easy set

Bent u op zoek naar een betaalbaar en stevig opblaasbaar zwembad? Dan is de Intex Easy set precies wat u zoekt. Dit zwembad is ideaal voor in de zomer en is makkelijk op te zetten en daardoor binnen enkele minuten al gereed voor gebruik. Heeft u genoeg van het zwembad? Ook dat is geen probleem. Binnen enkele minuten heeft u de Intex Easy set weer opgeborgen. Zo heeft u niet langer last van ruimte te kort en kunt zelf bepalen waar en wanneer u het zwembad op zet. Wilt u meer weten over onze Intex easy set? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Intex easy zwembad in verschillende maten

Onze opblaasbare zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Deze Intex easy zwembad sets kunnen dan ook perfect gebruikt worden voor verschillende gezinssituaties. Heeft u bijvoorbeeld nog kleine kinderen en vindt u het fijn als het zwembad niet te diep is? Dan kunt u kiezen voor onze goedkoopste en kleinste optie. Met dit Intex easy set zwembad hoeft u niet bang te zijn dat uw kind kopje onder gaat, en kan hij of zij op een veilige manier kennis maken met een zwembad. Daarnaast hebben wij een aantal Intex easy set zwembaden die perfect zijn voor de grotere gezinnen. In deze opblaasbare zwembaden kunt u met meerdere personen te gelijk heerlijk genieten van voldoende afkoeling. Ook hierbij geldt dat u deze binnen een mum van tijd heeft opgezet en ook weer heeft afgebroken. Met onze Intex accessoires hoeft u zich ook geen zorgen te maken over een vies zwembad. Zo hebben onze grotere modellen een standaard zwembad filterpomp die zorgt voor het schoonhouden van het zwembad.

Waarom een Easy set zwembad

Onze zwembaden zijn niet alleen handig in gebruik, ze zijn ook nog eens veel steviger. Het is dan ook niet raar dat een Easy set zwembad een van de meest verkochte zwembaden ter wereld is. Ten opzichte van een standaard opblaasbaar zwembad, zal een Intex zwembad veel langer mee gaan. Ons easy set zwembad is daardoor niet alleen voordeliger op lange termijn, maar ook beter voor het milieu. Met een easy set zwembad hoeft u niet ieder jaar een nieuw opblaasbaar zwembad te kopen, en kunt u langer genieten van uw aankoop. Heeft u vragen over Intex zwembaden en de kwaliteit ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Intex easy set van Intex plezier

Wij hebben voor u verschillende soorten Intex easy set zwembaden op voorraad. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding, en wordt uw bestelling snel geleverd. Ons assortiment is ontzettend breed, en buiten zwembaden bieden wij nog talloze andere producten aan. Onder andere jacuzzi’s en zwembad accessoires behoren hiertoe. Onze enthousiaste medewerkers staan dagelijks klaar om u te helpen bij vragen of onduidelijkheden. Dat is de garantie die Intex plezier u geeft!