Intex Ultra XTR Frame Zwembaden

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Intex Ultra XTR frame

Op zoek naar een stevig en kwalitatief zwembad? Zoek dan niet verder dan een Intex Ultra XTR frame zwembad. Dit ultra sterke zwembad is ontzettend duurzaam en gaat indien correct onderhouden lang mee. Een Intex Ultra XTR frame zwembad is beschikbaar in meerdere maten, waarbij de grootste bijna 10 meter lang is! Dit luxe zwembad garandeert dat je in de warme zomermaanden kunt genieten van een heerlijk zwembad in je eigen achtertuin. Wie zegt daar nou nee tegen? Onduidelijkheden of vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Voordelen Intex Ultra XTR frame zwembad

Een Intex Ultra XTR frame zwembad kent vele voordelen ten opzichte van alternatieve zwembaden. Ten eerste is dit zwembad gemaakt van een uniek ontworpen frame gefabriceerd van gegalvaniseerd staal. Dit betekent dat het zwembad niet alleen sterk, maar ook roestvrij is. Het Intex Ultra XTR frame zwembad is daarnaast makkelijk op te zetten daar gebruik te maken van het gepatenteerde Easy Lock systeem, waardoor de buizen eenvoudig in elkaar te klikken zijn. Hierdoor zijn bijna alle zwembaden binnen een enkel uur op te zetten. Een Intex Ultra XTR frame zwembad maakt gebruik van een ultra sterke en tevens flexibele liner. Deze liner is vele malen beter bestemd tegen scheuren waardoor het zwembad indien goed onderhouden jaren mee kan. Het Intex Ultra XTR frame zwembad is daarnaast even snel af te breken, een bijkomend voordeel.

Intex Ultra XTR frame van Intex Plezier

Op zoek naar een Intex Ultra XTR frame? Dan ben je bij Intex plezier aan het juiste adres. Naast dit Intex Ultra XTR frame zwembad beschikken wij namelijk ook over alle toepasselijke zwembad toebehoren. Dit maakt ons een totaaloplossing voor alle zwembad gerelateerde producten. Producten van Intex staan bekend om hun kwaliteit en kunnen jaren ongeschonden meegaan. Bekijk ons volledige zwembad aanbod voor meer kwalitatieve zwembaden van Intex.