Intex Pure Spa Collectie

Ultiem onstpannen in je eigen achtertuin, wij zegt daar nou nee tegen? Met een bubbelbad of jacuzzi kopen garandeer je gezellige relax momenten met vrienden of familie!

Er zijn ontzettend veel bubbelbaden op de markt beschikbaar. Het assortiment van Intex Plezier betreft echter enkel kwalitatieve varianten. Een spa kopen? Dan zit er altijd een unibody jacuzzi tussen die past bij jouw wensen! Ook voor randzaken als opblaasbare spa filters, verlichting of onderhoudsproducten ben je bij Intex Plezier aan het juiste adres.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jacuzzi of bubbelbad kopen

Ultiem ontspannen in je eigen achtertuin, wij zegt daar nou nee tegen? Met een bubbelbad of jacuzzi kopen garandeer je gezellige relax momenten met vrienden of familie!Er zijn ontzettend veel bubbelbaden op de markt beschikbaar. Het assortiment van Intex Plezier betreft echter enkel kwalitatieve varianten. Een spa kopen? Dan zit er altijd een uni body jacuzzi tussen die past bij jouw wensen! Ook voor randzaken als opblaasbare spa filters, verlichting of onderhoudsproducten ben je bij Intex Plezier aan het juiste adres.

Verschillende types bubbelbaden

Intex Plezier biedt een gevarieerd aanbod aan bubbelbaden aan. Er is hierbij keuze uit twee overkoepelende soorten. Een opblaasbare spa of een jacuzzi met een vaste kuip. De opblaasbare bubbelbaden variëren in weersbestendigheid. Sommige van deze bubbelbaden kunnen het hele jaar buiten staan, andere dienen aan het eind van de zomer opgeborgen te worden. Wanneer je weet hoe vaak en wanneer je je jacuzzi wilt gebruiken kun je een juiste keuze maken. Wil je regelmatig gebruik maken van je jacuzzi in het najaar? Dan raden onze experts altijd een uni body jacuzzi aan welke het gehele jaar te gebruiken is zoals de Intex Pure Spa.

Opblaasbaar bubbelbad kopen 

 Deze opblaasbare bubbelbaden zijn ontzettend eenvoudig op te blazen en makkelijker te verplaatsen. Een jacuzzi kopen om mee te nemen op vakantie? Dan is deze variant de perfecte keuze. Er zijn verschillende modellen beschikbaar op basis van grootte. De variëren van 2-4 personen tot 5-7 personen. Alle opblaasbare bubbelbaden zijn van het gerenommeerde merk Intex. Beide merken produceren bubbelbaden waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Unibody jacuzzi kopen 

Een jacuzzi met een vaste kuip is in tegenstelling tot een opblaasbare spa gemaakt door middel van een duurzame unibody. Deze is van kunststof en gaat ontzettend lang mee. Daarnaast zijn ze zwaarder van gewicht waardoor deze bubbelbaden te allen tijde vast op hun plek blijven staan. Deze varianten bubbelbaden zijn duurder dan opblaasbare soorten, maar bieden meer comfort en gaan langer mee. Daarnaast zijn ze ook in het najaar te gebruiken, zeker met correct zwembad onderhoud

 Bubbelbad kopen bij Intex Plezier

 Wil je een bubbelbad of unibody jacuzzi kopen? Dan ben je bij Intex Plezier aan het juiste adres. Intex Plezier is namelijk al meer dan 15 jaar vertrouwd verkoper van onder andere bubbelbaden. Een spa kopen doe je bij ons! Mede daardoor weten onze experts alles wat er te weten valt en staan wij klaar jou te helpen bij je zoektocht naar een jacuzzi kopen. Ons assortiment is breed, waardoor wij een jacuzzi beschikbaar hebben voor elk budget. Daarnaast leveren wij enkel uit eigen voorraad. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op een jacuzzi passend bij jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contactop. Ook leveren wij alle noodzakelijk accessoires nodig voor het reinigen van je jacuzzi. Op zoek naar filters, geurtjes of andere zwembadtoebehoren voor je gloednieuwe jacuzzi? Ook dan ben je aan het juiste adres. Dus niet alleen wanneer je een jacuzzi kopen wilt, maar ook voor zwembaden, luchtbedden en opblaasbare spa’s staan wij voor je klaar!