Intex Metal Frame Zwembaden

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Intex metal frame

De zomers worden steeds langer en warmer, waardoor een zwembad geen overbodige luxe is geworden. Bent u op zoek naar een stevig zwembad voor in de tuin waar u veel plezier mee kan beleven? Een Intex metal frame zwembad is dé perfect oplossing voor de hete zomers in eigen land. De Intex metal frame is een sterk, duurzaam en flexibel zwembad. Door de verschillende maten en vormen die verkrijgbaar zijn is er altijd een Intex metal frame zwembad te vinden welke past in uw tuin. Het Intex metal frame model is beschikbaar in het rond, rechthoekig en ovaal. Geniet van het lekkere weer en zoek de verkoeling op in het Intex metal frame zwembad in uw achtertuin!

Het Intex metal frame zwembad opzetten

Het opzetten van een Intex metal frame zwembad is ontzettend eenvoudig. Volg de bijgeleverde instructies op en u kunt binnen 30 minuten het zwembad vullen met water. De stevige opblaasrand en Super Tough wanden maken het Intex metal frame model extra stabiel. De versterkte wanden zijn gemaakt van duurzaam materiaal met een polyester binnenlaag. Zo kunt u op een veilige manier genieten van de voordelen van een zwembad, ook wanneer Buienradar geen wolkeloze middag verspeld.

Intex metal frame van Intex plezier

Bij de meeste modellen van het Intex metal frame zit een afdekzeil, grondzeil, bijpassende filterpomp en veiligheidsladder bij de levering inbegrepen. Dit staat aangegeven per product op de pagina. Hier staat ook andere handige informatie aangegeven, zoals hoeveel liter water in het zwembad past. Ook wordt er een reparatiekit meegeleverd met het Intex metal frame zwembad. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Benieuwd naar onze andere Intex zwembaden? Bekijk dan het uitgebreid assortiment in de webshop!