OVER ONSIntex Plezier. Ooit begonnen als familiebedrijf, uitgegroeid tot de Intex referentie in België, Nederland en Frankrijk. We bieden een ruim assortiment aan zwembaden, spa’s, toebehoren en hebben nagenoeg alle wisselstukken in voorraad. We geven advies met verstand van zaken en hebben een dwangmatige obsessie voor klantenservice. Bij ons zit je goed!
Ons assortiment

Graag zetten we ons aanbod even op een rij:
  • Opzet zwembaden: van een opblaasbaar zwembadje voor de allerkleinsten tot een zwembad waarin je zelfs baantjes kan trekken!
  • Opblaasbare spa's: het luxe bubbelbad dat betaalbaar is voor iedereen!
  • toebehoren: alle mogelijke accessoires voor jouw zwembad of Spa: filterpompen, verlichting, verwarming, grond- en afdekzeilen,...
  • wisselstukken en onderdelen van A tot Z: zoals alle producten in ons assortiment zijn de wisselstukken en onderdelen van intex onmiddellijk leverbaar.
  • onderhoudsproducten kan ja ook bij ons bestellen zodat het zwembadwater helder en hygiënisch blijft.
  • opblaasfun: opblaasbare unicorns, heerlijke luchtmatrassen, bootjes, …
  • outdoor en indoor luchtbedden: ideaal om mee te nemen als je gaat kamperen, een extra bed als iemand komt logeren, ...

Persoonlijk advies

Ons assortiment is ruim, heel ruim. Keuze in overvloed. Soms is het niet altijd duidelijk welk zwembad nu best aanleunt bij jouw wensen of welke pomp je nu nodig hebt bij het zwembad bijvoorbeeld. Bij Intex Plezier helpen onze specialisten je graag bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden al jouw vragen over onze producten en bijpassende accessoires.

Technische ondersteuning en hulp na aankoop

Wij zijn niet zomaar een webshop. Intex Plezier gaat voluit voor klantenservice. Volgens ons is kennis en know how daarbij van het opperste belang. Met deze kennis staat ons team voor je klaar, ook na je aankoop. Ze helpen je graag verder met al je technische of praktische vragen. Mocht het voorkomen dat je product niet naar behoren werkt zoeken ze samen met jou naar een oplossing. Onze klanten laten we nooit in de kou staan.

Wisselstukken en onderdelen

Onze klanten kunnen op hun beide oren slapen. In ons groot depot hebben we zo goed als alle wisselstukken, onderdelen en toebehoren op stock. Via onze state of the art zoekfunctie ben je bovendien 100% zeker dat je het juiste onderdeel bestelt.

Snelle thuislevering of directe afhaling

We zijn gebeten van de klantenservice microbe en dat dragen we uit. Heb je een bestelling geplaatst via onze webshop kan je kiezen om jouw pakket aan huis te leveren of af te halen bij ons te Oostkamp.
  • Bij verzending is de leveringstermijn voor kleine bestellingen (<30kg) is daags na bestelling indien besteld voor 12u. Je ontvangt een track & trace e-mail zodat je jouw bestelling perfect kan volgen.
  • Grote bestellingen worden geleverd met pallettransport 1-3 werkdagen na bestelling. In dat geval belt de transporteur jou op om af te spreken wanneer de levering mag plaatsvinden.


Hier kan je ons vinden

Surconnex B.V.B.A.
Terluchtestraat 36
8020 Oostkamp
Belgium - Europe


Ondernemingsnummer: BE 0876.091.429


Tel.: +32 (0)50 65 71 90

E-mail: info@intexplezier.be

Website: https://www.intexplezier.be